ישראל ידועה בתוצרת החקלאית הרבה שלה והירקות הם הדובדבן שבקצפת. הירקות שהחקלאיים הישראלים מייצרים בשנה מגיעה לכמויות אדירות ולא סתם אנחנו מעצמת ירקות שמייצאת ירקות רבים לאירופה, לארצות הברית ולכל העולם. מזג האוויר בישראל הוא מזג אוויר מעולה לגידולים מסוימים אך החום הרב יחד עם הלחות המטורפת יכולים להרוס את התוצרת בקלות במידה ולא מאפסנים אותם נכון. חד עם כל אלו ישנם מזיקים רבים שיכולים לתקוף את התוצרת גם אחרי שהיא כבר מוכנה ולפני שהיא ארוזה, וכך למעשה התוצרת תמיד נמצאת בסיכון. חקלאי שרוצה לשמור על התוצרת שלו חייב לאחסן אותה בחדרי קירור שישמרו על הטמפרטורה המושלמת.


אם אי אפשר בלי חדר קירור לירקות



  • חדר קירור לירקות הוא לא שאלה של כדאיות, הוא הכרח. בלי חדר קירור קשה מאוד לראות איך עגבנייה או מלפפון ימשיכו להיות טריים גם אחרי כמה ימים. אנשים רבים נוטים להתבלבל ולחשוב שכדאי לאחסן את הירקות מחוץ למקרר. אמנם כשאנחנו מגיעים לסופר מרקט ורוצים לקנות ירקות אנחנו רואים שהירקות הללו נמצאים בוץ ולא בקירור. קל לשכוח שסופר מרקט הוא אזור ממוזג ובמצב כזה זה בסדר גמור ואפילו עדיף לשמור על הירקות באווירה כזו אך בהנחה שהמזגן ביתכם לא דולק 24 שעות ביממה ושבעה ימים בשבוע, הקירור של הרקות שלכם במקרר הוא בגדר חובה וכך גם חדר קירור לירקות נחוץ עד לשלב הבא של הירקות בסופר או אצל הצרכן.
  • חדר קירור יכול למנוע בעיה לא קטנה אחרת: המזיקים. במדינת ישראל יש מזיקים רבים שאוהבים את הלחות והחום שיש פה במשך רוב חודשי השנה ולכן הם תוקפים את היבולים הרבים ונהנים מפירות וירקות עסיסיים. אם אתם רוצים לשמור על העגבניות שלכם, על החסה או על כל ירק אחר שלם וטרי חשוב לאחסן אותו בחדר אטום וראוי שיהיה בו הגנה מפני הפולשים הבלתי רצויים הללו.

חדר אמין לאורך זמן

ברכישת או השכרת חדר קירור לירקות חשוב מאוד לרכוש או להשכיר חדר איכותי. החדר צריך לעבוד בלי הפסקה למשך זמן רב ולכם חשוב מאוד שהקירור יתבצע כמו שצריך. ברגע שהחדר לא יעבוד בצורה חלקה יכול להיות מצב שכל הירקות ייהרסו מה שיוביל לאיבוד כספי משמעותי ביותר.